77,5 m² Century Lodge te Capelle aan den IJssel

Een hele leuke klus hadden onze tegelzetters in Capelle aan den IJssel. Daar moest in een nieuw opgeleverde woning niet minder dan  77,5 aan keramisch parket uit de Royal Deal gelegd worden. Tegels met alle looks van echt hout. Een veelomvattende klus die je niet eenvoudig op een achternamiddag verricht. De Century Lodge is een schitterende houtlook tegel met heel veel variatie in het decor. De tegels lijken nauwelijks op elkaar. Na het leggen van de vloer mochten onze jongens anderdaags weer langskomen voor de ‘finishing touch’: het plaatsen van hoge voorgelakte mdf-plinten.

Een ander punt van aandacht betrof de reeds aangelegde vloerverwarming. Met de tegelvloer gereed, moest de opdrachtgever goed op de hoogte gebracht worden hoe nu voor het eerst de vloer op te warmen. Er zal een opwarmprotocol gevolgd moeten worden om te voorkomen dat tegels door de warmte gaan breken of loskomen.

Al met al is het aan de foto’s te zien  een vloer geworden om trots op te zijn.