125 m² Keramisch Parket te Alblasserdam

Keramisch parketvloeren oftewel houtlook tegels zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen.  Niet verwonderlijk, want met een dergelijke vloer haal je de natuurgetrouwe uitstraling van een echte houten vloer in huis gecombineerd met de degelijkheid van een tegelvloer. Daarbij speelt de toegenomen populariteit van vloerverwarming ook een rol nu je met een tegelvloer dezelfde comfort kan hebben als met elk andere harde vloer.

Voor deze klus was evenwel geen vloerverwarming nodig. De vloer kon dan ook in een dag opgeleverd worden. Verder mochten ook de standaard bij de Royal deal meegeleverde hoge plinten thuisblijven aangezien kitten voldoende was. Wel gaven we de tegelleggers de optioneel verkrijgbare profielen mee voor het luik naar de kruipkelder. Het resultaat? Een schitterend gelegde vloer waarvan op het oog slechts de glans laat zien dat hier niet een lamelparket of laminaat op de vloer ligt.