145 m² Marna Concrete Grey te Waddinxveen

Alvorens werkelijk aan de slag te gaan, bezoeken we natuurlijk eerst de locatie voor een keurende blik op de ondergrond. Als er  twijfels zijn over de kwaliteit ervan, moeten we nadenken over oplossingen. In deze woning hebben we geen enkele probleem geconstateerd en konden we effectief alles in gang zetten, dat wil zeggen de bestellingen doorvoeren en de nodig uren voor onze jongens inplannen. Zij hoeven niet zelf de pallets naar Waddinxveen te rijden, maar kunnen dit overlaten aan onze bezorgers.

 

Marna Concrete Grey

Italiaans design in betonlook. Zo kun je de 60 bij 60 cm grote én gerectificeerde Marna gerust kwalificeren. Deze 8,5 mm dikke jongen onderscheidt zich vooral in de subtiele nuances in het decor die in elke zin perfect de uitstraling van beton nabootst. Daarnaast kent de mat afgewerkte Marna een uitstekende antislipwaarde (R10) waardoor je ook in vochtige omstandigheden geen zorgen hoeft te hebben over uitglijden.

 

Plaatsing

Drie verdiepingen met in totaal 145 m² tegels plaatsen is een pittige klus waarmee onze jongens wel een tijdje zoet zijn geweest met veel gesjouw de trappen op. Maar in enige dagen hebben ze een drietal fraaie tegelvloeren opgeleverd. Kijk op onderstaande foto's naar het vakkundige tegelwerk op het luik naar de kruipkelder.

Voor de plaatsing is uiteraard gebruik gemaakt van ons levelling systeem. Daarmee voorkomen we onderling niveauverschillen tussen de tegels en sluiten we het risico uit dat er ergens zich vuil kan ophopen. Daags na de complete plaatsing hebben onze tegelzetters de vloeren dichtgevoegd met een professioneel voegmiddel: de Sopro DF 10 Designvoeg Flex, en wel in de kleur Lichtgrijs. De juiste keuze voor lichtgrijs betonlook.