60 m² Surface Night 75x75 te Arnhem

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat is een van de redenen dat we eerst een kijkje op locatie zijn gaan nemen. We maken nadere kennis met de opdrachtgever, bespreken diens wensen en maken een zorgvuldige opmeting. Zodoende kunnen er geen vergissingen ontstaan met betrekking tot de hoeveelheden tegels en materialen. Zodra we zeker zijn van alle bestellingen konden we aan de slag met de planning.

 

Surface Night 75x75

Met de Surface Night haal je een absolute eyecatcher in huis. Deze negen millimeter dik, gerectificeerde gres porcellanato tegel is voorzien van een prachtige design betonlook, met gelijkmatige over de gehele tegel uitgevoerde schakeringen en nuances. Tezamen met de matte afwerking zorgen ze voor een fraaie basis voor een modern, eigentijds interieur. 

 

Plaatsing

Onderstaande foto's laten bijzonder goed zien met welke zorgvuldigheid onze tegelzetter vele tegels op maat heeft gezaagd en geplaatst rondom de trap. Een toonbeeld van vakkundig tegelwerk. Daags na de plaatsing is hij teruggekeerd voor het dichtvoegen. Hiertoe heeft hij het professionele voegmiddel Sopro DF10 DesignVoeg Flex toegepast, en wel in de kleur steengrijs.