21 m² Classic Statuario te Rotterdam Hoogvliet

Een prettig aspect van dit project was het feit dat we reeds kennis hadden van de ondergrond in deze nieuw opgeleverde woning. Zelfs de afmetingen van de serre waren reeds bekend bij ons. In vlot tempo konden we aan de slag met de in onze showroom gekozen tegel, en de juiste hoeveelheid tegels plus materialen bestellen als ook de tegelzetter inplannen.

 

La Cueva Dutch Marble Classic Statuario

De Classsic Statuario is een tegel die perfect het klassieke marmer nabootst. Kleur, aderstructuur...alles aan deze tegel ademt de sfeer van het typisch marmer uit dat je overal terugziet in de gebouwen en beelden uit de Romeinse tijd. Tien millimeter dik zijn deze tegels. We hebben ze in 60x60 geplaatst maar producent La Cueva biedt ook andere formaten als de 30 bij 60 en het grotere 60x120. De serie Classic Statuario kent zelfs andere kleuren als zwart en grijs.

 

Plaatsing

Het rechttoe-rechtaan karakter van de serre leende zich voor een vlotte plaatsing. Inclusief het dichtvoegen is onze tegelzetter er twee dagen mee bezig geweest.