49 m² Limone Light Grey te Rhoon

Deze opdracht betrof niet alleen tegelwerk. Er moest ook vloerverwarming worden geïnstalleerd. Dat betekende dat we eerst onze installateur naar Rhoon hebben gestuurd voor een nadere inspectie en inventarisatie om later te beginnen aan het echte werk. Vijf groepen heeft hij uiteindelijk geïnstalleerd én afgesteld. Die afstelling is erg belangrijk want niet elke groep hoeft immers dezelfde hoeveelheid warmte af te geven. 

Deze eerste fase van het project is afgesloten met het dichtsmeren van de sleuven . Daartoe hanteren we een speciale mortel die optimaal met de warmte om kan gaan. Opdrachtgever moet hierna een warmteprotocol volgen om de ondergrond te laten wennen aan de werking van de warmte.

 

Limone Light Grey

Op een licht geëgaliseerde ondergrond is onze tegelzetter vervolgens begonnen met het plaatsen van 49 m² Limone Light Grey. Een gerectificeerde tegel van 60x60 cm die voorzien is van een ragfijne steenlook Lichtgrijs zoals de naam al zegt. Daarbij kent deze mat afgewerkte vloertegel een heel aangenaam prijskaartje.

Goed voor de Comfort Deal. Onze tegelzetter heeft bij de plaatsing gebruik gemaakt van een leveling systeem. Daarmee verkrijg je een zo vlak mogelijke vloer met nauwelijks hoogteverschillen. Opeenhopingen van vuil en/of water zijn hierdoor uitgesloten.

 

Afwerking

Tot ons plezier mogen we deze prachtige vloer afwerken met hoge plinten. Aangezien onderstaande foto's zijn gemaakt door de tegelzetter zullen we geduld moeten hebben alvorens we de vloer mét plinten kunnen bewonderen.