40 m² Nature Argilla te Ridderkerk

Zoals altijd hebben we voor deze opdracht eerst een afspraak gemaakt met de opdrachtgever voor een nadere inspectie van de ondergrond. We willen immers dat men vrijwel onbeperkt van de vloer gaat genieten. Niet voor niets geven we garanties op de legkwaliteit. In deze nog te betrekken Ridderkerkse woning bleek de ondergrond perfect in orde te zijn. Logisch eigenlijk want enige dagen eerder had onze installateur hier vijf groepen vloerverwarming geïnstalleerd. Nu hoefden we enkel alles op te meten voor een volledige bestelling van alle materialen.

 

Nature Argilla 90x90

De Nature is een tegel die zijn naam met recht eer aan doet. Pure natuursteenlook uit de keuken van de Italiaanse producent Casalgrande Padana. In deze serie van zes prachtige kleurvarianten vind je dezelfde looks terug als die in de steengroeven van de Dolomieten. met verfijnde schakeringen en de uitstraling van puur graniet. Ze zijn verkrijgbaar in tal van formaten maar ook als terrastegel. Een fraaie keuze!

 

Plaatsing

Met behulp van ons levelling systeem heeft onze tegelzetter wederom een schitterende vloer opgeleverd. Kijk op onderstaande foto's maar naar het zaagwerk rondom de deurposten. Grote klasse!