74 m² Take-Off Grey te Oost-Souburg

Deze opdracht kende qua voorbereiding weinig voeten in de aarde. Natuurlijk zijn we eerst gaan kijken naar de kwaliteit van de ondergrond en hebben we alles opgemeten. Die ondergrond bleek van anhydriet te zijn hetgeen ons noopte de opdrachtgever te adviseren 'm eerst te laten primeren voor hechting van de tegellijm. Maar verder was alles tip-top in orde zodat we binnen enkele weken de bezorging van de vloer konden inplannen en uiteraard onze man die vloer is gaan leggen.

 

Take-Off Grey 60x60

Wie op zoek is naar betonlook in zijn zuiverste vorm,  maakt met de muisgrijze Take-Off een meer dan uitstekende keuze. Deze 7 mm dikke gerectificeerde tegel kent een decor met exact dezelfde schakeringen die je ook in echt beton aan zult treffen. Bij de Take-Off vind je geen uitgebreide deelcollecties van maten en afwerkingen, maar gewoon twee kleuren (grijs en beige) van 60x60 mat afgewerkt betonlook tegels.

 

Plaatsing

Onze tegelzetter heeft weer een juweeltje van een vloer ermee opgeleverd. Kijk maar op onderstaande foto's hoe strak deze vloer erbij ligt en hoe secuur het zaagwerk is uitgevoerd. Vooral van het tegelwerk op het luik naar de kruipruimte vinden we geweldig. Hier is geen sprake van routinewerk maar echte zorgzaamheid. Zo zien we dat graag.

Bij de afwerking van de vloer heeft hij een voegmiddel in de kleur Steengrijs toegepast. Een perfecte keuze wanneer je niet te veel nadruk op de voegen wilt zien.