48 m² Wald Dark Beige te Rozenburg - Royal Deal

Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk. Daarvoor gaan we eerst langs op huisbezoek voor een nadere kennismaking met de opdrachtgever, een check van de ondergrond plus een volledige opmeting van al het tegelwerk. Bestellingen kunnen dan doorgevoerd worden en alle werkzaamheden ingepland.

 

Wald Dark Beige

Onze tip wanneer je op zoek bent naar houtlook in huis van kwaliteit. Let vooral op de detaillering. Hoe scherp zie je alle nerven, noesten en kwasten? Bij goedkopere vloeren is dat gauw wazig, terwijl die bij de betere tegel zoals de Wald Dark Beige haarscherp zijn. Deze ongerectificeerde tegel is 15 bij 60 cm groot, 8,5 mm dik en mat afgewerkt  Een uitstekende keuze dus voor allure en stijl in huis.

 

Plaatsing

Ook voor de plaatsing is een goede voorbereiding een absolute voorwaarde. Bij visgraat gaat het dan vooral om het legplan. Hoe ga je het motief uit laten werken en welke oplossingen staan je te wachten bij de overgangen? Onze ervaren tegelzetter wist exact wat 'm te doen stond voor het afleveren van deze schitterende visgraat tegelvloer, prachtig geaccentueerd met een beigekleurig voegmiddel.