58 m² Concept Land Light Grey 60x60 te Nieuwegein

Tot het plezier van een ieder zijn we eerst op huisbezoek geweest. We checken dan of er nog speciale wensen zijn, inspecteren de ondergrond en meten alles op met behulp van een laser afstandsmeter. Concreet hebben we nu een volledige inventarisatie van alles wat er nodig is voor de klus en kunnen we de opdrachtgever een definitieve offerte laten zien. Na akkoord hierop volgen onze bestellingen en alle planning.

 

Concept Land Light Grey

De Concept Land is een prachtige serie betonlook tegels uit het atelier van Ceramiche Castelvetro, een van de vele gerenommeerde tegelbakkers uit Italië. Deze serie, waarvan we hier de Light Grey variant hebben geplaatst, onderscheidt zich vooral met een indrukwekkend decor. Een gres porcellanato tegel vol ragfijne schakeringen en subtiele nuances. Voor deze 10 mm dikke gerectificeerde tegel biedt Castelvetro je de keuze uit vier verschillende formaten en zeven kleurstellingen. De 60x60 kent daarbij - niet onbelangrijk - een uitstekende antislipwaarde. Zowel voor binnen als buiten kun je vertrouwen op een antislipwaarde van R11. 

 

Plaatsing Comfort Deal

Onze tegelzetter heeft met de Concept Land weer een prachtige vloer opgeleverd. Om alles in goede orde te laten verlopen hebben we de opdrachtgevers verzocht om de wanden en ruiten van een beschermde folie te voorzien. Onze tegelzetter hoeft zich dan uitsluitend te focussen op zijn eigen werkzaamheden. Daarin is hij uitstekend geslaagd. Kijk op onderstaande foto's maar naar het tegelwerk rondom de deurposten. Zo zien we dat graag. Bij het tegelen heeft hij gebruik gemaakt van een beigekleurig voegmiddel. Immers hoe zwakker het contrast tussen kleur tegels en voegmiddel, hoe minder accent het lijnenspel gaat krijgen.