44 m² Wood Tasso Noce te Dordrecht

Bij elke opdracht zijn we nieuwsgierig of er nog speciale randvoorwaarden meespelen en we te maken krijgen met leuke uitdagingen. Maar ook als deze afwezig zijn, kijken we uit naar de dag van plaatsing. De tegels worden een dag tevoren op locatie bezorgd, zodat onze tegelzetter niet hoeft te sjouwen en zich uitsluitend kan focussen op de onder handen zijnde legklus.

 

Wood Tasso Noce

De Wood Tasso Noce maakt al jarenlang deel uit van onze Comfort Deal collectie. Logisch, deze tegel van 20x120 cm groot blinkt uit hoge kwaliteit voor een fijne prijs. Negen millimeter dik is de Wood Tasso. Tegels uit deze serie zoals de hier geplaatste kleurvariant Noce zijn mat afgewerkt en voldoende antislip dankzij de R10 antislipwaarde. Daarbij zijn ze ook sterk als je weet dat ze vallen in de slijtgroep 4, goed voor een intensieve belasting in huis.

 

Plaatsing

Ook voor tegels, en zeker houtlook, is de legrichting van groot belang voor de ruimtelijke ervaring in huis. Onze tegelzetter overlegt dan ook eerst met de opdrachtgever over de gegeven lichtinval en de keuze voor de te volgen legrichting. Hierna kon het echte zetwerk beginnen. Met behulp van een levelling systeem heeft onze tegelzetter ervoor gezorgd dat er geen onregelmatige hoogteverschillen kunnen ontstaan. 's Anderdaags is-ie de hele vloer gaan dichtvoegen met de Sopro DF10 DesignVoeg in de kleur beige. Een prachtig detail in een hartverwarmende vloer.