72 m² Catinga Miele Honey te Huizen

Voor een dergelijke klus waarbij voor ons veel op het spel stond, zijn we natuurlijk eerst even op bezoek gegaan. We maken nader kennis met de opdrachtgever, kijken naar eventuele randvoorwaarden en pakken het laserapparaat erbij voor een strakke opmeting. Hierna weten we exact hoeveel tegels en materialen besteld dienen te worden en kunnen we een definitief kostenplaatje opstellen.

 

Catinga Miele Honey

Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle visgraatvloer, maak je met de Catinga Miele Honey een meer dan veilige keuze. Deze negen millimeter dikke tegel komt uit de ateliers van Casatiles, één van 's werelds grotere tegelproducenten. De Catinga Miele Honey meet 15 bij 60 cm, is mat afgewerkt en voorzien van een uitstekende toplaag, goed voor antislipwaarde R10. Heel bijzonder is ook de lage repetitie. Om een tweede tegel met hetzelfde decor terug te vinden moet je lang zoeken.

 

Plaatsing

Onze tegelzetter heeft er even goed de tijd voor genomen om een legplan op te zetten. Hij heeft overlegd met de opdrachtgever over de te volgen legrichting, maar vooral gekeken naar het legpatroon. Het leggen van een visgraat motief is wat dat betreft pure creatie waarin je zo goed mogelijk uit wilt komen en een evenwichtig patroon wilt bewerkstelligen. Met veel passen en meten heeft-ie in 1 week hard werken een schitterende vloer opgeleverd. Daarbij heeft hij alle voegen dichtgesmeerd met de Sopro DF10 Designvoeg in de kleur Jurabeige.