57 m² Manhattan Tribeca te Klazienaveen

Alvorens de feitelijke werkzaamheden in te plannen zijn we eerst gaan buurten in Klazienaveen. We verkrijgen een beeld van de kwaliteit van de ondergrond, maken nadere kennis met de opdrachtgever en diens specifieke wensen en meten tenslotte alles zorgvuldig op. Terug op kantoor mogen dan onze jongens en meisjes van de binnendienst de bestellingen doorvoeren en de planning voltooien. 

 

Een belangrijk punt van aandacht bleek de vloerverwarming te zijn die hier in de tachtiger jaren geleden was aangelegd. Destijds paste men zwarte slangen toe. Deze kunnen echter slecht de tand des tijds doorstaan met alle risico's van dien voor de te leggen tegelvloer. Vernieuwing van de vloerverwarming is dan de beste optie. Wanneer men dat niet zitten, kunnen we helaas geen volledige garantie geven.

Manhattan Tribeca

Made in Italy! Dan weet je bij tegels wel wat voor een product je in huis haalt. Italië is naast Spanje een van de grotere tegellanden ter wereld. Ontwerp en uitvoering zijn doorgaans van topkwaliteit. Zeker wanneer-ie zoals de Manhattan Tribeca afkomstig is uit de keuken van Casalgrande Padana, een belangrijke partij in de Italiaanse tegelindustrie.  De Tribeca is betonlook op z'n mooist. Een fraai geschakeerde beige tegel van 90x90 cm die je in vrijwel elke interieurstijl kwijt kunt.  Onze tegelzetter heeft er met groot plezier mee gewerkt bij het plaatsen van de vloer. Vormvast en geen afwijkingen, zo hoort het. Bij de plaatsing heeft hij uiteraard gebruik gemaakt van een levelling-systeem voor gelijkmatig tegelwerk plus een speciaal voegmiddel in de kleur Antraciet 66.

 

Afwerking

Naast de planning voor de plaatsing hebben we ook een dag ingeruimd voor de afwerking. Geen tegels maar hoge mdf-plinten is onze plintenspecialist gaan monteren. Ze zijn 70 mm. hoog en voorgelakt in RAL9005.