60 m² 90x90 Antraciet Betonlook

Een van de leukste aspecten van onze dienstverlening is het leveren van een optimaal advies. Oog hebben voor de mogelijkheden binnen het gestelde budget en kijken naar de specifieke wensen van de opdrachtgever. Dat is ook een van de redenen dat we eerst even langsgaan. We meten de vloer op en investeren alle randvoorwaarden. Hier moest de hond geen hinder ondervinden van een mogelijk te gladde afwerking. We hebben daarom goed gelet de zogenaamde R-waarde van de te plaatsen tegel.

 

90x90 Antraciet Betonlook

Deze tegel voldoet perfect aan alle voorwaarden. King size, 10 mm dik en met een R-waarde van 9. Daarmee haal je een perfecte vloer in huis waarin elke hond naar hartenlust kan blijven rondrennen. Wel hebben we alvorens met de tegel aan de slag te gaan eerst de ondergrond moeten voorzien van een primer om het opstijgende vocht uit de kruipkelder tegen te houden. Zodra de primer was opgedroogd mocht dan eindelijk het echte werk beginnen met het plaatsen van de tegels. Daarbij hebben we de opdrachtgever geadviseerd bij de kleurkeuze van het voegmiddel. Flex Grijs is het geworden, een fraai kleur accent op een sowieso prachtige vloer.