40 m² Dakota Naturale 120x30 te Rotterdam

De Dakota is een oude bekende van ons. Dit keramisch parket hebben we al heel wat keertjes mogen plaatsen. Logisch, met deze matte tegel van Italiaans design haal je topkwaliteit in huis. Dat zie je in het uit de kluiten gewassen formaat van 30 bij 120 cm en de prachtige natuurgetrouwe looks,  maar ook aan de hoge antislipwaarde (R10) en slijtvastheid (5) van de gerectificeerde Dakota. Tegels van dit kaliber leveren en plaatsen we daarom altijd als Royal Deal. 

 

Dakota Bruin

Het spreekt vanzelf dat we alvorens de tegel te bestellen, eerst even een kijkje op locatie zijn gaan nemen. We inspecteren de ondergrond en kijken of er geen bijzondere randvoorwaarden of eisen meespelen. Onze tegelzetter weet hiermee op de ingeplande datum exact wat 'm te doen staat: een onberispelijk geplaatste vloer opleveren. Standaard maakt hij hierbij gebruik van een levelling systeem. Met dit systeem komen tegels onderling op eenzelfde niveau te liggen en hoef je niet te vrezen dat ergens water en of vuil kan opeenhopen. Voor het dichtvoegen van de vloer heeft onze tegelzetter een speciaal voegmiddel toegepast: de Sopro DF10 Designvoeg Flex in de door opdrachtgever gekozen kleur Jurabeige. 

 

Extra leuk voor de opdrachtgever was het feit dat de Dakota onderdeel was van onze Black-Friday actie. Dat betekende een mooi voordeeltje in de portemonnee.