22 m² Flaviker Supremo Evo Laurent Noir te Pijnacker

Ook bij deze opdracht kregen we de eer om de keuken van een pas opgeleverde villa te betegelen. Aangezien de ondergrond vakkundig was afgewerkt hoefden we wat dat betreft geen problemen te verwachten. Dergelijke ondergronden maken het ons makkelijker om snel een volledige garantie te bieden op het tegelwerk. Al met al konden we een vlotte planning verzorgen en de tegels tijdig leveren.

 

Flaviker Supremo Evo Noir Laurent

Hou je van de uitstraling van pure luxe in  huis? Dan zit je met marmerlook tegels natuurlijk gebeiteld. Zeker als-tie afkomstig is uit de Supremo Evo collectie van Flaviker. Deze serie bevat uitsluitend hoogwaardige marmerlook tegels van Italiaans design. Het bijzondere daarbij is dat deze gerectificeerde tegel ook in king size formaten verkrijgbaar is waarvan de grootste maar liefst 160 bij 320 cm telt. Dat zijn echt zware jongens.

Onze tegelzetter had het bij deze klus wat makkelijker met de 60x120 grote Noir Laurent, één van de zes tegels uit de Supreme Evo collectie. Deze 9 mm dikke tegel kent twee uitvoeringen, mat en gepolijst, en een prachtige off-white tekening van marmerlijnen. 

 

Afwerking

Na een zorgvuldige plaatsing zijn onze jongens 's anderdaags opnieuw naar Pijnacker afgereisd voor het plaatsen van tegelplinten. Flaviker levert die niet als zodanig hetgeen betekent dat ze stuk voor stuk uitgezaagd moeten worden. Een tijdrovende klus, maar het resultaat mag er zijn.