32 m² Flaviker Supremo Evo Noir Laurent

Zoals bij elk andere opdracht zijn we voor deze eerst langsgegaan voor een zogenoemde vooropname. Daarin onderzoek we de ondergrond en maken een zorgvuldige inventarisatie van het benodigde materiaal en uiteraard het aantal tegels dat we moeten bestellen. Aangezien we hier geen enkel probleem hebben geconstateerd, konden we snel overgaan tot het inplannen van de klus.

 

Flaviker Supreme Evo Noir Laurent

De Noir Laurent is een schitterende zwarte tegel uit de Supreme Evo serie van het Italiaanse Flaviker. Een serie van uitsluitend marmerlook tegels. In de Supreme Evo vind je dan ook in meerdere kleuren tegels met diverse tekeningen. Van het klassieke, witte statuario tot onyx-achtige designs. Daarbij kent elke tegel uit deze serie meerdere diktes die verkrijgbaar zijn in tal van grote formaten, elk met de uitstraling van pure luxe. De Noir Laurent waarvan we hier de 60x120 cm versie hebben geplaatst is een uiterst stijlvolle exponent uit de Supreme Evo serie. Negen millimeter dik is-tie, gerectificeerd en voorzien van een prachtige gepolijste, antislip afwerking die nauwelijks risico op uitglijden meebrengt dankzij de antislip waarde van R10. 

Bij het leggen heeft onze parketteur gebruik gemaakt van een voegmiddel in de kleur zilvergrijs. Een fraaie keuze die nog meer het aspect van elegantie benadrukt.

 

Afwerking

De Laurent Noir hebben we geleverd en geplaatst als Royal Deal. Tot ons genoegen had de opdrachtgever gekozen deze deal te upgraden met hoge plinten die we daags na de plaatsing zijn gaan monteren. Helaas niet op de foto's, maar het betroffen hoge in RAl9005 voorgelakte zwarte plinten. Een perfect match met een zwarte vloer.