50 m² Stark Cream 60x60 te Rijpwetering

Als gebruikelijk zijn we voor dit project eerst even langs geweest om polshoogte te nemen. We onderzoeken de ondergrond, meten als zorgvuldig op en maken op basis van de benodigde materialen een accurate begroting. Een aanpak waarmee we niet alleen onaangename verrassingen voorkomen maar waarmee we ook een zo accuraat mogelijke planning kunnen maken.

 

Aangezien ons huisbezoek geen bijzonderheden opleverde, konden we vlot aan het werk. De Stark, waarvan we hier de Cream als Basic Deal hebben geleverd en geplaatst, is een prachtige serie geglazuurde tegels. Elke 9 mm dikke tegel is mat afgewerkt en voorzien van een anti-slip laag (R10) voor maximale veiligheid. De rijk geschakeerde Stark is geschikt voor zowel vloer als wand en verkrijgbaar in zes kleurstellingen en tal van formaten waaronder ook plinten en hexagon tegels. Bij de plaatsing van de Cream heeft onze tegelzetter een voegmiddel toegepast die perfect matcht bij de beigekleur van de tegel: de Sopro DF 10 Designvoeg in de kleur Annemoon.

 

Afwerking

Bij de Basic Deal zitten geen plinten om de vloer mee af te werken. Uiteraard bieden we altijd de gelegenheid om toch plinten te laten plaatsen. Daags na plaatsing zijn we opnieuw naar Rijpwetering gegaan voor de montage van in zwart voorgelakte hoge mdf-plinten. Een prachtige voltooiing van een schitterende vloer.