74 m² Manhattan Queens i.c.m. vloerverwarming en toiletrenovatie te Rozenburg

Alvorens aan de slag te gaan hebben we natuurlijk eerst een paar bezoekjes op locatie gedaan. Zo is onze ververwarmingsinstallateur de situatie gaan peilen en inventariseren wat er nodig is voor de installatie. De ondergrond bleek van beton te zijn. Dus moest hier een droge installatie komen. Dat betekent eerst het plaatsen van een reflectiefolie zodat er zo min mogelijk warmte naar beneden. We gaan dus niet frezen, maar plaatsen krimpnetten.om het leidingsysteem uit te leggen. Na alle aansluitingen op de meegeleverde pomp en verdeler testen we de installatie en stellen we 'm af. Met het storten van een dekvloer was dit deel van het project voltooid.

 

Manhattan Queens

Uiteraard is ook onze tegelzetter naar Rozenburg afgereisd voor een eerste kennismaking en een accurate opmeting. en inventarisatie. Over de ondergrond hoefde hij zich geen zorgen te maken. Daar hadden we immers zelf voor gezorgd. De Manhattan Queens die hij vervolgens is gaan leggen, is een prachtige betonlook tegel van Casalgrande Padana. Italiaans design dus. Tien millimeter dik is deze gerectificeerde tegel van 45 x 90 cm tegel. Het meest in het oog valt vooral het gemêleerde decor dat zorgt voor een schitterende vloerbeeld vol schakeringen. Bij de plaatsing is een Sopro Design voegmiddel toegepast in de kleur Betongrijs.

 

The Room INV WH6

Na het plaatsen van deze tegel is onze  tegelzetter verder gegaan op het toilet met het plaatsen van The Room INV WH6, een schitterende marmerlook tegel. The Room - eveneens Italiaanse makelij - is absoluut het neusje van de zalm als het om marmerlook gaat. Een serie van 6,5 mm dikke keramische tegels die voorzien zijn van een uiterst verfijnde belijning, afgeleid van het beste kwaliteitsmarmer dat je kunt vinden. The Room is verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen (mat of gepolijst), tal van formaten en een achttal kleuren. 

 

Afwerking

Onderstaande foto's zijn genomen op de dagen van plaatsing. Voor de afwerking is onze specialist later langsgegaan. Hiervoor was gekozen om de deal te upgraden met zwarte in RAL 9005 voorgelakte hoge plinten.