53 m² Stadium Gris 60x60 te Hoek van Holland

Gewoontegetrouw zijn we ook ditmaal eerst even polshoogte gaan nemen. We kijken hoe de ondergrond erbij ligt en of-ie überhaupt geschikt is voor een tegelvloer waar we garant voor kunnen staan. Tevens meten we alles zorgvuldig op en maken een accurate inventarisatie van alle materialen. Zo nemen we al het zekere voor het onzekere, met een actueel kostenplaatje en voorkomen we onaangename verrassingen.

 

Stadium Gris 60x60

De Stadium Gris is een van onze meest populaire betonlook tegels. Logisch, deze tegel is gerectificeerd en voorzien van die prachtige industriële looks die horen bij betonlook. De stadium is in twee kleuren verkrijgbaar. Grijs en het iets donkerder Dark. Daarnaast bieden we 'm in het formaat 90x90, een tegel uit de Royal Deal collectie. De aandachtspunten bij het plaatsen van de Stadium Grijs lagen vooral bij de deurposten als ook bij een vloerluik die we afgewerkt hebben met ene zilverkleurig metalen profiel. Een profiel die we ook toegepast hebben bij de overgang van keuken naar huiskamer. Voorts hebben we bij de plaatsing gebruik gemaakt van Sopro DF10 Designvoeg in de kleur Lichtgrijs. De toch al uiterst smalle voegen worden hierdoor nog meer aan het oog onttrokken.

 

We hebben de Stadium Gris 60x60 geleverd als Comfort Deal. Klik onder voor meer informatie over onze tegels-inclusief-leggen service.