52 m² Dover Misty 60x120 te Zwijndrecht

Alvorens de tegels en alle materialen te bestellen zijn we als gebruikelijk eerst even een - kosteloos - kijkje op locatie gaan nemen. We beoordelen de ondergrond, kijken of er geen bijzonderheden zijn en maken een zorgvuldige meting. Zo voorkomen we verrassingen laten en weet iedereen dat het ook qua administratie goed zit. Een puntje van aandacht hier was dat we eerst de niet meer gebruikte radiatoren mochten verwijderen.

 

Dover Misty 60x120

De Dover Misty is de perfecte keuze voor een tegelvloer met de authentieke looks van natuursteen. Mooi, grof geaderd en strak gepolijst biedt deze 9,5 dikke tegel een hoge natuurgetrouwheid van echt marmer. Veilig natuurlijk, want de Dover is ook voorzien van een antislip laag (R9). Hier van belang is bovendien dat-ie geschikt is voor de aanwezige vloerverwarming.

De Dover vloer én wandtegel is verkrijgbaar in drie neutrale kleurstellingen en meerdere formaten waarvan we hier dus de Misty hebben geplaatst in het grootste formaat: 60x120. Bij de plaatsing hebben we een antracietkleurig voegmiddel toegepast om de voegen nog 

smaller te laten lijken.

 

Kijk op de foto's hoe onze tegelzetter langs de deurposten heeft getegeld. Een kundig staaltje vakwerk!