35 m² Sardegna Grijs te Naaldwijk

Gewoontegetrouw zijn we voor deze opdracht eerst de locatie gaan bezichtigen waar de vloer geplaatst moest worden. Geen bijzonderheden, dus was het een kwestie van goed opmeten en vervolgens de gekozen tegel en alle benodigde materialen bestellen bij de importeur.

 

Sardegna Grijs

Hou je van steenlook? Dan is de mat uitgevoerde Sardegna Grijs een geweldige keuze. Deze 60x60 gerectificeerde tegel van Italiaanse makelij is 110,5 cm dik en gebakken volgens de porcellanato methode. Dat is een fabricage methode waarin met een mengsel van klei, zand en bepaalde smeltmiddelen een keiharde tegel wordt gemaakt die nauwelijks water opneemt, compact en krasbestendig. 

 

 

Basic Deal

We hebben deze tegel geleverd en geplaatst als Basic Deal. Een zeer voordelige deal waarin we standaard tegellijm en voegmiddel toepassen als ook een levelling systeem. Daarmee verkrijg je een vloer zonder onderlinge hoogteverschillen, dus ook zonder plekje waarin vuil of vocht zich kan ophopen. Kortom, hoge legkwaliteit voor een lage prijs.