50 m² Phorma Musk i.c.m. vloerverwarming te Hoofddorp

We zijn dit project gestart met enkele inspecties. We zijn langsgegaan om alles op te meten en onze verwarningsinstallateur is een kijkje gaan nemen naar de kwaliteit van de ondergrond en hoe hij de leidingen zal gaan leggen naar het stookhok. Zoals in zoveel woning in Nederland hadden we te maken met een zandcementen ondergrond. Dus mocht bij het volgende bezoek de freesmachine mee als ook het nodige leidingmateriaal, de VTE verdeler en koppelstukken. Na het frezen van een vijftal groepen en het plaatsen van de leiding kon de installatie getest en afgesteld worden en was met het dichtsmeren van alle sleuven dit gedeelte van de opdracht voltooid.

 

Beste Koop Phorma Musk

Ook onze tegelzetter houdt niet van verrassingen en gaat eerst bezichtigen. Zijn er afwijkingen in de vloer? En hoe gaat het legplan eruit zien? Na alles vastgesteld te hebben, is hij wederom naar Hoofddorp afgereisd, maar ditmaal met 50 m² Phorma Musk in de achterbak. Dat is een prachtige tegel uit de 'Beste Koop' serie van Jos Haag, een serie met een uitstekend prijs/kwaliteitverhouding. Zestig bij zestig meet deze 8,8 mm dikke betonlook tegel. Mat afgewerkt (antislipwaarde R10) en voorzien van een uiterst moderne look. Een tegel die we graag leveren en plaatsen als Comfort Deal. 

 

Zoals je op onderstaande foto's kunt zien heeft onze tegelzetter weer een topprestatie geleverd. Vooral het werk rond de open trap is een schitterende proeve van bekwaamheid. Alles uiteraard met behulp van een levelling-systeem voor een perfect vlakke vloer en fraai afgevoegd met Soprp DF10 Designvoeg Flex in de kleur lichtgrijs.