60 m² Stadium Dark i.c.m. Vloerverwarming te Bennekom

Alvorens dit project onder handen te nemen, hebben we eerst een tweetal bezoek afgelegd. De eerste om alles goed op te nemen, de tweede om te kijken naar wat er gebeuren moeten voor de vloerverwarming en de ondergrond in ogenschouw te nemen. Vaak is niet duidelijk of de ondergrond nu van zandcement is of van beton, maar onze vloerverwarmingsinstallateur zag in een oogwenk dat we hier te maken hadden met een zandcementen ondergrond. Aan hem dus de opdracht om groepen te frezen (vijf stuks), leidingen te plaatsen en alles aan te sluiten op respectievelijk de te installeren verdeler en de ketel/warmtepomp. Geen probleem natuurlijk voor onze vakman. Na het aansluiten, testen en afstellen van de installatie was dit deel van de klus geklaard, en mochten de gefreesde sleuven dichtgesmeerd worden met als bonus het verwijderen van alle overbodig geraakte radiatoren.

 

Stadium Dark

Ook onze tegelzetter is eerst polshoogte gaan nemen. We komen immers liever niet voor verrassingen te staan wanneer we met 60 m² tegels voorrijden. De Stadium Dark waarmee hij vervolgens aan de slag is gegaan, is een supermoderne 9mm dikke betonlook tegel. Stoer, sfeerrijk en dankzij de industriële matte uitstraling perfect voor een interieur met aandacht voor design. Kijk op onderstaande foto's vooral naar hoe secuur hij te werk is gegaan rond de deurposten. Pure Klasse. We hebben de vloer geleverd als Comfort Deal. Dat biedt je de keuze voor de kleur van het toegepaste voegmiddel. Steengrijs is het hier geworden.

 

Afwerking

Alsof we er niet genoeg van kregen, zijn onze jongens later weer teruggekeerd. Dit keer om de als upgrade aangeschafte hoge plinten te plaatsen. Zeven centimeter hoge in RAL90 voorgelakte hoge mdf-plinten in de uitvoering Modern maken het plaatjes compleet.