Complete Badkamer met Century Natural Oak en Stadium Gris te Zwijndrecht

Een badkamer betegelen brengt flink wat uitdagingen met zich mee. Dat zit 'm vooral in de details. Er is veel leidingwerk waar met de grootste precisie omheen zal moeten worden gewerkt en je hebt te maken met lastige hoekjes. Alles in een kleine ruimte. Gelukkig kun je dit vakwerk aan onze tegelzetter overlaten.

 

Stadium Gris

Wij zijn begonnen met het waterdicht maken van de muren en vloer door er een coating op aan te brengen. Hierna kwamen eerst de muren aan bod. Plusminus 14m² Stadium Gris moest erop. Een bijzonder fraaie betonlook tegel van 60x60 die we geleverd hebben als Comfort Deal. Onze tegelzetter heeft elke tegel aangebracht met een speciale waterbestendige tegellijm om uiteindelijk de gehele wand dicht te voegen met een dito waterbestendig voegmiddel. Een opvallend detail hierbij is de manier waarop hij de tegels van de stortbak ombouw heeft laten aansluiten op de wandtegels. Mooi werk, en dat geldt ook voor die piepkleine stukjes tegels tegen die schuin aflopende muur. 

 

Century Natural Oak

's Anderdaags was de vloer aan bod. De Century Natural Oak is een zeer populair keramisch parket van 25 bij 150 cm, en een schitterende keuze voor een sfeervolle badkamer. Net als elk andere vloer hebben we hier ook het ons levelling systeem toegepast. Dit systeem zorgt niet alleen voor een volledig egale vloer maar ook dat-ie perfect afloopt voor een snelle afvoer van al het water. Later, toen alles goed was opgedroogd, is onze tegelzetter een laatste keer terug geweest voor het afkitten van alle naden.