60 m² Vitro Statuario te Rotterdam

Voor deze opdracht zijn we als gebruikelijk eerst langsgegaan om een kijkje te nemen. Zaak is immers om alles goed tot op de millimeter op te meten en op de hoogte te geraken van de specifieke wensen. Onze tegelzetter wist dan ook exact wat 'm te wachten stond toen hij op de afgesproken legdatum aanbelde: een goede ondergrond, en als extra aandachtspunt een verhoging in de huiskamer.

 

Hoogglanzend marmer

De Vitro Statuario is de tegel die je moet hebben als je op zoek bent naar een marmerlook op z'n puurst. Een zachtgrijze tekening met eenvoudige nuances kenmerkt deze gepolijste tegel van 60x60. Gerectificeerd en ook geschikt als wandtegel. Dat was nodig, want er moest ook een verhoging onder handen worden genomen. Een fluitje van een cent voor onze tegelzetter die bij het afscheid nemen de opdrachtgever mocht verrassen met een tijdelijke gratis premium: een tegelreinigingsset t.w.v. €49,95.

 

Voor een leuke prijs

Deze vloer hebben we geleverd en geplaatst als Basic Deal, onze meest budgetvriendelijke deal voor tegels-inclusief-leggen. 

Benieuwd naar deze deal en alle andere tegels uit de bijbehorende collectie? Bekijk ze allemaal op de Basic Deal Pagina