60m² Graffiti Black te Oud-Beijerland i.c.m. vloerverwarming

De eerste stap voor dit project is natuurlijk gezet door onze vloerverwarmingsinstallateur. Hij is de ondergrond gaan beoordelen en  een inschatting maken van het aantal groepen, het materiaal dat nodig zal zijn en de hoeveelheid tijd die de klus in beslag zal nemen. 's Anderdaags is hij opnieuw langs geweest met zijn maat voor de uitvoering van het project. Dat betekende dus sleuven frezen, leidingen leggen en aansluiten op de verdeler die op zijn weer aangesloten moet worden op de cv-ketel. Na het testen en afstellen van de installatie heeft onze installateur zijn klus voltooid met het dichtsmeren van de sleuven.

 

Graffiti Black

Ook onze tegelzetter bereidt zich goed voor. En ook hij is eerst langs gegaan om de ondergrond te keuren, maar is daarnaast ook alles opnieuw gaan opmeten zodat we een exacte bestelling kunnen plaatsen bij de tegelfabriek. Op een afgesproken dag heeft hij opnieuw aangebeld, maar nu met al het gereedschap in de auto en mocht het echte werk beginnen met de Graffiti Black. Een prachtige matte betonlook tegel uit het atelier van het vooraanstaande  Yurtbay Seramik uit Turkije. Deze 80x80 grote tegel is geschikt voor zowel op de vloer als de wand en goed belastbaar dankzij een dikte van 11,5mm.

 

Comfort Deal

We hebben deze vloer geplaatst als Comfort Deal, de deal met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij was gekozen voor een upgrade van de plinten: 7cm hoge tegelplinten in de kleur van de tegel. Onze tegelzetter is dan ook na het plaatsen van de vloer - standaard met behulp van een levelling systeem - hiermee aan de slag gegaan en heeft als kers op de pudding ook een entreemat geplaatst.