40 m² Eurgre Ash Grey

Als gebruikelijk bij elke opdracht gaat onze tegelzetter allereerst even polshoogte nemen. Het gaat er dan vooral om te weten hoe de ondergrond erbij ligt en of er misschien iets bijgesteld moet worden aan de offerte doordat bijvoorbeeld onze berekening van het snijverlies niet overeenkomt met de werkelijkheid. De bijzonderheid voor dit project was dat er bleek dat er ook getegeld moest worden in het toilet. Een natte ruimte, dat vraag toch om een net iets andere aanpak van de tegelzetter, i.c. de te gebruiken lijm en voegmiddel.

 

Eurgre Ash Grey

De gekozen tegel geeft in elk geval geen enkel probleem voor natte ruimte. De Eurgre Ash Grey is een 10 mm dikke keramische betonlook tegel, gemaakt van zeer hoge kwaliteit en met een anti-slipwaarde van R10 uitstekend geschikt om ook in natte ruimtes te plaatsen. Kenmerkend voor de Eurgre Ash Grey is vooral de beige met grijze kleurstelling dat '[m ideaal maakt voor een vloer met een eigen karakter en een natuurlijke uitstraling.

 

Basic All-in Deal

We hebben de Eurgre Ash Grey geleverd en geplaatst als Basic Deal, de deal waarmee je heel voordelig toch een schitterende, hoogwaardige tegelvloer in huis kunt krijgen. Daarbij hebben we de opdrachtgever mogen verrassen met onze tijdelijke actie: een gratis tegelreiniger t.w.v. €49,95. 

 

Bekijk onderstaande foto's én video het resultaat van vele uren noeste arbeid.