40 m² Stadium Gris te Rotterdam

De populariteit van de Stadium Gris laat zich heel eenvoudig verklaren. Betonlook an sich kan sowieso rekenen op een grote belangstelling. Da's logisch, met betonlook tegels op de grond heb je een perfecte basis voor een superstrak, modern interieur. Stijvol en eigentijds, maar niet te opdringerig. Hoe jouw stijl ook kan veranderen, met betonlook tegels heb je altijd een schitterend fundament. Daarbij valt deze tegel in de Comfort Deal, hetgeen 'm prijstechnisch natuurlijk extra aantrekkelijk maakt.

 

Puur vakmanschap

Onze tegelzetter heeft er opnieuw een mooi stukje vakwerk van gemaakt. Dat zie je vooral in de details. Kijk bijvoorbeeld op onderstaande foto's naar de manier waarop hij een luik in de vloer heeft betegeld en het patroon volmaakt heeft laten doorlopen. Details waar we zelf ook een beetje trots op zijn. Ze laten immers het verschil zien tussen de professional en de hobbyzetter.