80 m² Nature Crème Polish te Den Haag

Met deze klus bewijzen we opnieuw dat je voor een schitterende hoogglanzende tegelvloer niet je portemonnee hoeft om te keren. De Nature Créme Polish uit de Basic Deal is een zeer fraaie, pastelkleurige tegel voorzien van een subtiele uitstraling die doet denken aan de glamour van de jaren tachtig. Een tegel ook waarmee je talloze combinaties kunt maken voor de rest van het interieur. Klassiek of modern? De Nature Créme Polish komt in elke stijl goed tot zijn recht. 


Levelling systeen

De opdracht betrof dus het leggen van 80 m². Voor een dergelijke omvangrijke klus brengen we de tegels en alle benodigdheden daags  tevoren aan huis. We willen immers niet dat de tegelzetter uitgeput raakt door het sjouwen terwijl het echte werk nog moet beginnen. 

En dat was niet misselijk, want ook voor tegels als deze Nature Créme Polish passen we het levelling systeem toe. Een plaatsing systeem waarmee je een volledig egale tegelvloer verkrijgt zonder hoopjes of kuiltjes waar vocht en vuil zich kunnen ophopen. We zijn echter begonnen met het plaatsen van de Etna Zwart op het toilet, een mat zwarte tegel in wild verband. Vervolgens was het de beurt aan de Nature, 60x60 dus niet te problematisch als het om de details gaat zoals die rond de leidingen van radiatoren.

 

Op onderstaande foto's krijg je een beeld van het levelling systeem: geen enkele tegel reikt boven of onder zijn buurman.