50 m² Stadium Dark (90x90) te Spijkenisse

Met het sjouwen van de tegels was voor onze tegelzetter het grove werk eigenlijk zo goed als achter de rug. En mocht er een begin gemaakt worden met de meer verfijndere taken: het meten, zagen en plaatsen van de Stadium Dark tegels.

 

Ruig en stoer

De Stadium Dark is een supertrendy 9mm dikke betonlook tegel. Stoer, sfeerrijk en dankzij de industriële matte uitstraling de ideale basis voor een interieur vol design. Zeker in dit grote formaat van 90x90. Daarmee maak je het nog ruiger, alsof je betonplaten in huis hebt liggen!

 

Royal Deal

Met het exclusieve karakter van Stadium Dark spreekt het vanzelf dat we 'm leveren als Royal Deal, een van de deals waarbij we gebruik maken van een zogenaamde 'levelling' systeem. Een systeem voor het plaatsen van tegels dat elk risico op onderlinge hoogteverschillen uitsluit. Weliswaar, kun je er geen aflopende vloer mee corrigeren, maar er wel voor zorgen dat nergens iets ophoopt. Daarnaast past onze tegelzetter een bijzonder voegmiddel toe, een DF-voegmiddel dat zorgt voor een zeer gelijkmatige gevormde voeg. De voegen worden zo net zo strak als de tegels.

 

 

Zoals je kunt zien op onderstaande foto’s hebben we de tegelvloer op een ondergrond van plavuizen geplaatst. Met een vakmanschap die je vooral terugziet in de details zoals de uitsparingen rondom de deurposten. Meesterlijk gedaan!