8 m² Sole Wit en 23 m² Brooklyn Black te Dordrecht

De Sole Wit is zoals de naam al zegt een wit hoogglans wandtegel van 25 bij 75 cm. Een tegel die dankzij dit formaat, kleur en afwerking perfect geschikt is om de wanden van het sanitair te betegelen. We zijn er hier dan ook direct mee aan de slag gegaan, dat wil zeggen de afgebikte wanden schoonmaken, de tegels lijmen en alles afvoegen. Toiletten bieden zo klein als ze zijn doorgaans weinig beweegruimte. Niettemin heeft onze tegelzetter er een schitterend stukje vakwerk van gemaakt.

 

Grote jongens

Nadat hij klaar was met de Sole Wit was het de beurt aan de grote jongens van Brooklyn Black. 45 bij 45 centimeter topkwaliteit van Italiaanse makelij. Opvallend aan deze klus was het doorleggen van de tegel tot op de wand van de stortbak. Geen eenvoudig werk, want vloertegels kunnen flink wat wegen en dan is een goede plaatsing erg belangrijk. Vooral hoe hij rond de hoeken heeft getegeld laat zien dat er professioneel werk is geleverd.

 

Supervoordelige geprijsd

Zowel de Solet als de Brooklyn Black zijn onze grote prijspakkers die we zeer voordelig kunnen leggen. Dit project hebben we dan ook geleverd overeenkomstig onze budgetvriendelijke Basic Deal, de instapdeal die je helpt om voor weinig geld een professionele tegelwand en/of -vloer te verkrijgen.