53 m² Ogan Gris te Den Haag

Onze tegelzetters hebben weer mogen bewijzen dat je ook met een instapdeal als de Basic Deal een bijzonder mooie vloer kunt krijgen. De Ogan Gris, onderdeel van de Basic Deal collectie, is zoals de naam al zegt een grijze, geglazuurde tegel met een fraai steenachtig voorkomen en met een dikte van 9 mm. bij uitstek geschikt om op de vloer te plaatsen.

 

Met de Basic Deal leveren we doorgaans uitsluitend 60x60 tegels, maar voor deze opdrachtgever zijn we een stapje - of liever 15 cm - verder gegaan en hebben we 'm verblijd met een tegel in 75x75 formaat. Dat verschil zie je dan ook meteen. Voor een budgetvriendelijke deal een majestueuze vloer dat in elk aspect kwaliteit uitstraalt. Superieur gelegd en afgewerkt met door de opdrachtgever uitgekozen profielen voor rondom de convectorput. Als kers op de pudding mochten onze jongens de opdrachtgever bovendien verrassen met een gratis tegelreinigingsset. Een mooie bonus.