46m² Punta Molara 60x60 te Rotterdam

De Punta Molara uit de Pietra dit Sardegna serie is een schitterende lichtgrijs gemêleerde matte tegel die zich dankzij een natuursteen-achtige looks uitstekend leent voor elke stijl van interieur. Kenmerkend voor de hoge kwaliteit van de Punta Molara is het feit dat geen enkele tegel er hetzelfde uitziet. Exclusief en duurzaam, zo mag je de Punta Molara wel noemen. Elke tegel is gebakken volgens de porcellanato methode, dat wil zeggen onder hoge druk met hoge temperaturen. Het resultaat van deze methode is een vrijwel onverwoestbare tegel die nauwelijks vocht opneemt.

 

Logisch dat onze tegelzetters met alle plezier hiermee in Rotterdam aan de slag gingen. Omdat de Punta Molar geen tegel is uit een van onze deals, hebben we speciaal voor de opdrachtgever een zeer aantrekkelijke deal voorgesteld. De tegelzetters namen nog even de tijd om onderstaande foto's te nemen alvorens de vloer af te werken met de plinten.